Tel.: +32470345783
Feestmateriaal

Eternum Ascot tafelmes

Bestek kan besteld worden volgens de hoevelheid die je nodig hebten, het moet dus niet per volle transportbak besteld worden.

Huur mij voor de prijs van 0.33 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Eternum Ascot tafelmes                                   

Het Eternum Ascot tafelmes moet terug in de transportbak geplaatst worden zoals jullie ze gekregen hebben. De grootste resten moeten wel verwijderd worden, maar de afwas doen wij voor u, dit is in de prijs inbegrepen.

Bestek kan gehuurd worden via afhaling of levering. Bij levering betaalt u de vermelde huurprijs + transportkosten voor levering/ophaling.
Heb je op de laatste moment iets nodig contacteer ons dan even via mail of telefonisch .

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Moet ik het gehuurde bestek afwassen? Nee, de afwas is inbegrepen in de prijs. We willen vragen om de grootste etensresten te verwijderen en de borden, glazen of bestek in de bakken terug te plaatsen zoals u ze ontvangen heeft.

You might be interested in …