Tel.: +32470345783
Feestmateriaal

June stapelstoel wit huren

June stapelstoel wit huren

Ben je opzoek naar stoelen om te huren voor jou evenement of feest? Of zoek je meer naar een luxueus design zitmeubel voor een beurs of congres. In onze stoelen verhuur assortiment vind je zeker de ideale stoel!

Huur mij voor de prijs van 3.57 Euro BTW Incl. KLIK HIER

June stapelstoel wit huren                                          

Bij LB-Events kan je teracht voor een eenvoudige klapstoel tot een design barkruk. Combineer met een statafel, ronde tafel Korte of lange tafels.

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
LB-Events is het juiste adres wanneer u feestmateriaal wil huren. Concurrentiële prijzen en een zeer degelijke service zowel voor, als na het plaatsen van de goederen.
Ontdek onze diensten, inclusief personalisatie op maat, van opbouw tot afbraak.

You might be interested in …