Tel.: +32470345783
Verhuur Feestmateriaal

Pagodetent

Een Pagodetenten is geschikt voor elk feest of evenement. LB-Events werkt met professionele pagodetenten van Belgische makelij. Er wordt gebruik gemaakt van het beste zeil en de profielen zijn uit één geheel. Wij hebben verschillen raamtypes waardoor u de keuze heeft ivm de ramen.

Huur mij voor de prijs van 278 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Pegodatent 5 x 5                                                          

Standaard voorzien wij ramen aan de voorkant en 1 zijkant en dichte wanden aan de achterkant en 1 zijkant. Indien dit graag anders gewenst gelieve dit even te laten weten.                                                            

Ook voor de bijhorende vloer, verlichting, tafels, stoelen…. kan u bij ons terecht.

Onze starshades plaatsen wij enkel op een zachte ondergrond zodat wij deze kunnen vastmaken in de grond.

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien ravotten. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten.

You might be interested in …