Tel.: +32470345783
Feestmateriaal

Strechtent 10 x 20 meter

Feesttenten zijn er in verschillende kleuren en vormen. U kunt bij ons terecht voor diverse stretchtenten en flextenten voor alle soorten evenementen. Een stretchtent huren zoals jij het wilt!

Vraag een vrijblijvende prijsofferte. KLIK HIER

Strechtent verkrijgbaar in 6.5 x 10.5 , 10.5 x 10.5 , 16.5 x 10.5 en 10 x 20 meter

De zijwanden dicht maken met onze dichte of panoramavensters. Ook voor vloer, verlichting, tafels, stoelen…. kan u bij ons terecht.

Vraag een prijsofferte voor onze strechtenten!

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien ravotten. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten.

You might be interested in …