Tel.: +32470345783
Verhuur Feestmateriaal

Vouwtent 4 meter geplaatst

Huur deze mooi vouwtent van 4m-4m aan de beste prijs uit de omgeving! Ten slotte is dit model zeer populair bij verschillende soorten events en allerlei feestjes. 

Huur mij voor de prijs van 120 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Vouwtent 4 x 4 meter GEPLAATST                                                    

Een vouwtent is zeer makkelijk te plaatsen. Onze vouwtenten zijn makkelijk zelf op te zetten en terug af te breken. Ideaal om zelf te komen halen in ons magazijn te Geel.

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien ravotten. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten.

You might be interested in …