Tel.: +32470345783
Verhuur Feestmateriaal

Mobiele opblaasbare podiums

Dit mobiele opblaasbare podiums kan heel snel opgezet worden. Op 45 min is het podium opgesteld! Wij kunnen u snel en flexibel van dienst zijn. Deze podiumwagen is inzetbaar op kleine evenementen, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, speeches….. en nog veel meer!

Huur mij – prijs op aanvraag. KLIK HIER

Mobiele opblaasbare podiums

Het mobiele podium heeft ondanks de compacte afmetingen een indrukwekkend uitzicht.

Het podium heeft een stevige podiumvloer van 1 m hoog. Door deze hoogte staat de artiest hoog genoeg om achteraan op het plein zichtbaar te zijn, de bezoekers van jouw evenement of festival hebben een zeer goed zicht.

Deze podiumwagen is inzetbaar op kleine evenementen, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, speeches, sport evenementen, WK en EK dorpen, kerstmarkten, braderijen, etc…

Ons podium is ideaal voor evenementen waar het terrein snel terug vrijgemaakt moet worden of waar er weinig tijd is voor de opbouw van het evenement.

Enkele veel gestelde vragen (FAQ):

De overkapping blaast op. Is dat dan zoals een springkasteel?
Neen ! Na het opblazen wordt de overkapping afgesloten en regelt een drukmeter de druk in de kap. Het blijft dus niet heel de tijd blazen zoals een springkasteel.

Info podium
Het mobiele podium heeft een Op- en afbouwtijd van ongeveer 45 minuten. Het podium kan door ons team voorzien worden van licht en geluid.

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van pringkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid….. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !

Het Team van van LB-Events staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking met een groot assortiment feestmateriaal. Afhaling en/of levering aan huis!

Geef je feest de unieke sfeer met de feestmterialen van LB-Events !