Tel.: +32470345783
Feestmateriaal

Escura kom 15,5 x 4,5 cm huren

Escura kom 15,5 x 4,5 cm

In het verhuur gamma van LB-Events hebben we diverse gekleurd porselein van hoogwaardige kwaliteit. Maak van uw diner de perfecte beleving.

Huur mij voor de prijs van 0.36 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Huur Escura kom 15,5 x 4,5 cm

Gekleurd Porselein kan u huren in de aantallen die u zelf wenst. Het moet niet per volle transportbak besteld worden. Het gekleurd porseleinen servies moet terug in de transportbak geplaatst worden ( soort per soort ) zoals jullie het ontvangen hebben. De resten moet je wel verwijderen, de afwas doen wij voor u, dit is inbegrepen in de prijs.

Je kan bij LB-Events ook terecht voor feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. ! Of heb je zin om een Karaoke avond te organiseren…
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige karaoke installatie. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Plezier gegarandeerd !
LB-Events is het juiste adres wanneer u feestmateriaal wil huren. Concurrentiële prijzen en een zeer degelijke service zowel voor, als na het plaatsen van de goederen.
Ontdek onze diensten, inclusief personalisatie op maat, van opbouw tot afbraak.

You might be interested in …