Tel.: +32470345783
Feestmateriaal

Koffietas huren dark blue

Koffietas huren dark blue

In het verhuur gamma van LB-Events hebben we diverse borden, tassen en schaaltjes in hoogwaardig porselein. Maak van uw diner de perfecte beleving.

Huur mij voor de prijs van 0.30 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Huur Koffietas dark blue

Porselein kan u huren in de aantallen die u zelf wenst. Het moet niet per volle transportbak besteld worden. Het porseleinen servies moet terug in de transportbak geplaatst worden ( soort per soort ) zoals jullie het ontvangen hebben. De resten moet je wel verwijderen, de afwas doen wij voor u, dit is inbegrepen in de prijs.

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
LB-Events is het juiste adres wanneer u feestmateriaal wil huren. Concurrentiële prijzen en een zeer degelijke service zowel voor, als na het plaatsen van de goederen.
Ontdek onze diensten, inclusief personalisatie op maat, van opbouw tot afbraak.

You might be interested in …