Tel.: +32470345783
Verhuur Feestmateriaal

Doos Grote lego blokken te huur voor 3 dagen

Doos Grote lego blokken te huur voor 3 dagen

Deze grote lego blokken zorgen voor super veel bouwplezier. Met deze blokken kan men hoge torens maken of zelfs een huisje met stoelen en tafels.

Huur mij voor de prijs van 40 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Huur Doos Grote lego blokken voor 3 dagen

Gemiddeld worden er een 4-tal dozen genomen voor feestjes. 1 doos ( 106 blokken ) = 91 grote, 12 halve, 3 grote afdekstenen.  

1 grote blok: 30 x 15 x 7,5 cm              

Op de laatste moment nog iets nodig, gelieve ons dan  te contacteren.
Je kan bij LB-Events ook terecht voor feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. ! Of heb je zin om een Karaoke avond te organiseren…
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige karaoke installatie. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Plezier gegarandeerd !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien spelen. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten !

You might be interested in …