Tel.: +32470345783
Feestmateriaal

Funslang huren per stuk voor 3 dagen

Om de snelste tijd met een groep een afstand afleggen of speel met 2 groepen tegen elkaar ( hiervoor heb je 2 funslangen nodig )

Om de snelste tijd met een groep een afstand afleggen of speel met 2 groepen tegen elkaar ( hiervoor heb je 2 funslangen nodig )

Huur mij voor de prijs van 14.00 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Huur Funslang per stuk voor 3 dagen

Een funslang of looptapijt is één van de onderdelen van de zeskamp. De funslang is een looprups waarin een team(max 6 personen) zo snel mogelijk een bepaalde afstand probeert af te leggen. Een funslang, ook wel een levende rupsband genoemd, is een leuk spel waarbij je aan samenwerking en teambuilding werkt.

Op de laatste moment nog iets nodig, gelieve ons dan  te contacteren.
Je kan bij LB-Events ook terecht voor feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. ! Of heb je zin om een Karaoke avond te organiseren…
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige karaoke installatie. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Plezier gegarandeerd !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien spelen. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten !

You might be interested in …