Tel.: +32470345783
Verhuur Feestmateriaal

Shooting gallery – opblaasbaar spel huren voor 3 dagen

Lengte4,5 mBreedte5 m

Opblaasbare spelen – Richten, werpen en slaan, alles kan met de Kinderspelen. De verschillende attracties zijn compleet en voorzien van bijpassende animaties. Zo maak je er helemaal een feest van! Ideaal om in te zetten tijdens sportdagen en schoolfestiviteiten. Hiermee bezorg je jouw klant een coole dag!

Huur mij voor de prijs van 295 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Huur Shooting gallery – opblaasbaar spel huren voor 3 dagen

Deze interactieve Shooting Gallery is een echte must have. Met 2 of 4 personen ga je de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk targets te raken met de nerfguns.

Lengte: 4,5 m
Breedte: 5 m
Je kan bij LB-Events ook terecht voor feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. ! Of heb je zin om een Karaoke avond te organiseren…
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige karaoke installatie. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Plezier gegarandeerd !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien spelen. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten. ! !

You might be interested in …