Tel.: +32470345783
Verhuur Feestmateriaal

Sumo worstelen voor volwassenen huren 3 dagen

Compleet met helmen, valmat en 2 dikke sumo-worstelpakken voor volwassenen. Een spel is voor jong en oud, als worstelaar en als toeschouwer!

Lachen, gieren, brullen. Plezier verzekerd!  Compleet met helmen, valmat en 2 dikke sumo-worstelpakken voor volwassenen. Een spel is voor jong en oud, als worstelaar en als toeschouwer!

Huur mij voor de prijs van 135 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Huur Sumo worstelen voor volwassenen 3 dagen

Lengte: 3.5 m
Breedte: 3.5 m
 
 
Op de laatste moment nog iets nodig, gelieve ons dan  te contacteren.
Je kan bij LB-Events ook terecht voor feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. ! Of heb je zin om een Karaoke avond te organiseren…
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige karaoke installatie. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Plezier gegarandeerd !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien spelen. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten !

You might be interested in …