Tel.: +32470345783
Feestmateriaal

Springkasteel Mini Safari

Dit Mini Safari – springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een groter springkasteel.

Huur mij voor de prijs van 95 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Springkasteel – Mini Safari

Afmeting: 3,4 m x 3 m x 2,1 m

Heb je weinig ruimte of een kleine tuin dan is onze Mini Safari de ideale oplossing voor uren springplezier

Dit Mini Safari springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een groter springkasteel.

Indien meerdere springkastelen gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. 

U ontvangt van ons 1 dag op voorhand een bericht met het juiste uur van levering.

Voor Last minute reserveringen gelieve even telefonisch contact op te nemen.

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien spelen. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten. !

You might be interested in …