Tel.: +32470345783
Verhuur Feestmateriaal

Springkasteel Slingerbal

Dit Slingerbal – springkasteel is ideaal voor kinderen. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een groter springkasteel.

Huur mij vanaf 270 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Springkasteel – Slingerbal

Afmeting:  9 m diameter – 7 m hoog

Hou jij van ravotten en klimmen, dan is deze stormbaan iets voor jou !  Met de obstakels binnenin en onze klimmuur is uren speelplezier gegarandeerd.

Dit Slingerbal springkasteel is ideaal voor de zomer. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een ander springkasteel.

Indien meerdere springkastelen gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. 

U ontvangt van ons 1 dag op voorhand een bericht met het juiste uur van levering.

Voor Last minute reserveringen gelieve even telefonisch contact op te nemen.

U kan bij LB-Events terecht voor: springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid, catering, enz…. !
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils, van springkastelen, feestmaterialen, feesttenten, podia, licht en geluid tot volledige catering. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Gratis leveren in Aarschot, Balen, Diest, Geel, Ham, Herentals, Herselt, Kasterlee, Laakdal, Langdorp, Meerhout, Mol, Olen, Tessenderlo, Westerlo en Westmeerbeek. Bij levering buiten onze gratis regio’s betaalt u de vermelde huurprijs + transportkosten voor levering/ophaling (afhankelijk van de plaats van levering). !

You might be interested in …